Toteutamme kaikki aluesuojausratkaisut huipputuotteina, asennuksineen!

Lue lisää täältä

Meiltä saat yksilölliset portit juuri Sinulle räätälöitynä. Automatiikka porteille...kyllä onnistuu!

Lue lisää täältä!

Tuotevalikoimastamme löytyy asianmukainen ja parhaiten palveleva kokonaisuus kaikkiin kohteisiin.

Ota yhteyttä tästä!

Tasokkaat materiaalit Takuuasennuksin - Betoniperustuksin. Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai lomakkeella!

Lue lisää täältä!

Aluesuojauksen ratkaisut ammattitaidolla

Pyydä tarjous!Valmistamme ja asennamme ensiluokkaiset aluesuojausjärjestelmät asiakkaillemme. Kaikki tuotteissamme käytettävät materiaalit täyttävät suomalaiset standardit ja vaatimustason. Aitaurakoinnin kasvava tuotevalikoima sisältää mm. monipuoliset aidat ja portit sekä porttiautomatiikan, joilla saat näyttävää aluesuojausta sekä estät, rajoitat ja ohjaat sujuvasti liikennettä alueillasi. Tarjoamme aluesuojauspalveluja kattavasti aina suunnittelusta valmiiksi tuotteeksi asti, avaimet käteen periaatteella. Myös aluesuojausjärjestelmien huolto ja korjaukset kuuluvat palveluihimme.

Valttimme kilpailussa:

• Korkealaatuiset tuotteet

• Pitävät toimitus- ja asennusajat

• Hyvä hinta-laatusuhde

• Luonteva asiakaspalvelu

 

Tutustu tuotteisiimme ja kysy lisää!

Panssariverkkoaita

Panssariverkkoaita on erityisesti yritysasiakkaiden suosima, kestävä ja taloudellinen aluesuojauksen vaihtoehto. Käyttökohteita ovat mm. liiketilojen, teollisuuskiinteistöjen, voimalaitosten, lentokenttien ym. alueiden rajaus ja suojaus.

Kolmilankaelementtiaita

3-lankaelementtiaitaus on turvallinen, luja ja tyylikäs aluesuojausratkaisu kohteeseen kuin kohteeseen. Erinomaisen pintakäsittelyn sekä ammattitaitoisen asennuksen ansiosta todella huoltovapaa aluesuojausratkaisu. Käyttökohteita useimmiten: päiväkodit, koulut, tenniskentät, jalkapallokentät, muut urheilualueet, koirapuistot...

Puuaita

Puuaita on hyvä vaihtoehto, kun haluat maisemaan ja rakennukseen sopivan luonnonläheisemmän aitaratkaisun. Kerrothan toiveesi, niin suunnitellaan yhdessä juuri Sinulle sopiva yksilöllinen aitamalli.

Portti

Meiltä saat kaikki portit erilaisiin tarpeisiin, ammattitaidolla asennettuna. Porttiaukon mitat valittavissa yhdestä metristä jopa 18:saan metriin tarpeen mukaiseti. Porttiemme avulla ohjaat ja rajoitat liikennettä alueillasi haluamallasi tavalla. Portteihin voidaan helposti liittää automatiikka - ohjaus sekä kulunvalvontaa ja turvallisuutta edistäviä järjestelmiä.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *