Suunnittelemme ja valmistamme portit juuri Sinun tarpeisiin

Tuotteisiimme sisältyy perustusten teko ja asennuspalvelu

Liukuportti

Rakennamme liukuportit jykevän alumiinipalkin päälle käyttäen portteihin sopivaa alumiinista erikoisprofiilia. Kehysrakenteen vahvistamme vielä näyttävillä alumiiniovaaleilla. Itse portin täyttönä käytämme usein panssariverkkoa tai ovaalipinnatäyttöä - kysy tarvittaessa muitakin portin täyttömahdollisuuksia.

Jykevä alapalkki toimii sekä mahdollisen porttikoneiston liikkeen välittäjänä portille että mahdollistaa portin liukumisen pyörästöpalkin laakeroitujen pyörästöjen päällä. Porttipyörästöjen perustuksena toimii maalattu teräspalkki, joka pultataan kiinni maahan valettuun, vankkaan ja tukevaan betonilaattaan.

Toimitamme liukuportit asennuksineen asiakkaan haluamalla ohjaustavalla. Käsivälitteisenä asennetussa liukuportissa on riippulukitusvalmius. Aitaurakoinnin liukuportteihin on liitettävissä porttiautomatiikka ja käytännöllisiä kulunvalvontajärjestelmiä. Myös portin ohjaustapavaihtoehtoja on saatavilla erilaisia.

Aitaurakoinnin liukuportteja on saatavilla monia eri kokoja. Yhdellä liukuportilla suljet 4-8 metrin porttiaukon ja pariporttitoteutuksella voidaan sulkea jopa 9-16 metrinen porttiaukko.

Ota yhteyttä - autamme sinua mielellämme

Saranaportti

Valmistamme laadukkaat saranaportit asennuskohteen ja porttiaukosta tarkoitetun liikenteen vaatimalla tavalla. Saranaportti on kestävä ja hyvä vaihtoehto etenkin alueille, joissa liikenne on vähäistä.

Toimitamme saranaportteja asennuksineen 1-8 metrin porttiaukolla. Yli neljän metrin aukot toteutamme kaksilehtisenä porttiratkaisuna. Porttien täyttönä voidaan käyttää monenlaisia materiaaleja käyttökohteen ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Myös saranaportteihin voidaan liittää automatiikkaa, ohjaus- ja lisäkomponenttien kera! Voit valita erilaisista lukitusmahdollisuuksista mieleisesi. Toteutamme porttiratkaisut asiakkan toiveita kuunnellen.

Yksilölliset portit tarpeidesi mukaan

Aitaurakoinnin tavoitteena on räätälöidä portti kuin portti asiakkaan tarpeisiin.

Laadukkaat aluesuojausratkaisut TAKUUASENNUKSIN - BETONIPERUSTUKSIN.

Ota rohkeasti yhteyttä - palvelemme sinua parhaamme mukaan.