Yksilölliset aidat laatutyönä

Kaikkiin tuotteisiimme sisältyy perustusten teko ja asennuspalvelu.

Panssariverkkoaita

Asennamme panssariverkkoaitaa 1-3 metrin korkuisena asiakkaan tarpeesta riippuen. Verkon vakiokorkeudet 250 mm välein. Panssariverkkoaidan perustuksina käytämme aina maahan betonivalettuja pylväitä. Kalliomaastossa pylväät asennetaan lujasti harjaterästartunnoilla kallioporattuihin reikiin. Näin ollen aidan perustus on aina luja ja pitkäikäinen. Panssariverkkoaidoissa käytämme Ø60x2,5 mm alumiinipylvästä, mutta asennamme muitakin pylväsmalleja tarpeittesi mukaisesti.

Panssariverkkoaitauksen verkko- ja reunalankamateriaalit saatavilla seuraavasti:

» Kuumasinkitty teräs (KZN) - Verkkolanka Ø2,5 / 3,0 mm - Reunalanka Ø4 mm - Verkon silmäkoot 25, 30, 40, 50 mm

» Alumiini (Al) - Verkkolanka Ø3,0 mm - Reunalanka Ø5,0 mm - Verkon silmäkoot 30, 40, 50 mm

» PVC-pinnoitettu teräs (PVC) - Verkkolanka Ø3,0 mm - Reunalanka Ø4,5 mm - Verkon silmäkoot 30, 40, 50 mm

Panssariverkkoaitoihin voidaan aitaverkon yläpuolelle asentaa esim. piikkilankaa tai muita ylitsekiipeämistä tehokkaasti estäviä rakenteita.

Ota siis yhteyttä ja kysy lisää!

Kolmilankaelementtiaita

3-lankaelementit valmistetaan kylmävedetyistä teräslangoista hitsaamalla ne toisiinsa kiinni. Vaakateräslankojen paksuus on Ø8 mm ja kahden vaakatangon väliin hitsataan paksuudeltaan Ø6 mm pystyteräslankoja. Vaakalangat ovat aina 200 mm:n välein ja pystylangat voidaan hitsata erilaisilla välimitoilla, esim. (25, 35, 50 tai 100) mm. Yleisimmin käytetty elementin "ruutukoko" on (200 x 50) mm. Yhden elementin pituus on aina 2,5 m ja korkeusmitat (630-2430) mm. Elementtien korkeuksia on saatavilla 200 mm välein.

Lujuutta ja varmaa kestoa tuottavan hitsausprosessin jälkeen elementeille tehdään kuumasinkitys - mikä taas antaa pitkäaikaisen suojan ruostumista ja säänvaihteluja vastaan! Elementtiaitauksessa käytämme kuumasinkittyjä teräspylväitä, joiden profiili määräytyy elementtien korkeuden mukaan.

Sekä elementtejä että pylväitä voidaan toimittaa myös maalattuna seuraavilla RAL-värikartan väreillä: RAL-6005 tummanvihreä, RAL-7016 antrasiitinharmaa ja RAL-9010 valkoinen.

Elementtiaitauksessa pylväät betonivaletaan maahan 2,5 metrin välein ja elementit asennetaan pylväisiin asianmukaisilla listoilla ja kiinnikkeillä. 3-lankaelementtiaita on niin lujaa rakennetta, että sitä käytetään jopa kiviaitojen perustuksena!

Puuaita

Puuaitamalleja ja materiaaleja on paljon erilaisia. Valmistamme ja asennamme puuaitoja erilaisiin käyttökohteisiin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Perustuksina voidaan käyttää puu- tai teräspylväitä. Teräspylväät betonivaletaan maahan ja puupylväät voidaan kiinnittää betoniperustettuihin Znk-teräsjalustoihin asianmukaisilla kiinnikkeillä.

Aitamateriaaleina voidaan käyttää painekyllästettyä puutavaraa - saatavilla vihreän- tai ruskeansävyisenä - tai maalattua puutavaraa, jolloin voidaan toteuttaa lukuisia eri värivaihtoehtoja. Näin pystymme toteuttamaan hyvin sekä ympäristöön että rakennuksiin sopivan aluesuojausratkaisun.